Συνεργάτες

Αντώνης Παπαδόπουλος,
Πολιτικός Μηχανικός

Πήρε το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού στο University of Leeds, και εν συνεχεία το  MSc στην ενίσχυση και συντήρηση κατασκευών από το ίδιο πανεπιστήμιο. Το 2004 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο University of Brighton, αποκτώντας MSc in Civil Engineering με ειδίκευση στις αντισεισμικές κατασκευές.

Υπήρξε Πανεπιστημιακός Ερευνητής στο University of Leeds, School of Civil Engineering με ειδίκευση στη παρακολούθηση και καταγραφή των δομικών μεταβολών με τη βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνολογικού εξοπλισμού, παρουσίαση εργαστηριακών μετρήσεων με σκοπό την εξέλιξη μαθηματικών μοντέλων.

Δούλεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο ως σύμβουλος επιχειρήσεων κατασκευής ιδιωτικών και δημόσιων έργων, και απέκτησε εξειδίκευση στους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.

Από το 2006 μέχρι σήμερα εργάζεται στο νησί της Άνδρου, ως μελετητής για ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Ταυτόχρονα συμμετέχει σε ειδικές κατασκευές σε όλη την Ελλάδα, ως σύμβουλος μηχανικός.

————————-

Γιώργος Κ. Γιακουμέλης,
Πολιτικός Μηχανικός

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και πήρε το Master Of Engineering απο το πανεπιστήμιο του Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου (2002). Στην συνέχεια συνέχισε της σπουδές του στο Imperial College of London πέρνοντας Master of Science στην μελέτη Μεταλλικών Κατασκευών. Μετά το τέλος των σπουδών του και μέχρι σήμερα, εργάζεται στο Τεχνικό Γραφείο Γιακουμέλη, με εξειδίκευση στις στατικές μελέτες, τις Ενεργειακές Επιθεωρήσεις και τα Τοπογραφικά Διαγράμματα.

Έχει μελετήσει μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε αρκετά μέρη της Ελλάδα, όπως και αρκετά διατηρητέα κτίρια κυρίως στην Περιοχή του Πειραιά.

Είναι μέλος των Μελετητών Δημοσίου, με ειδικότητα στα κτιριακά και στα έργα οδοποιίας.

————————-

Άννα Τσατσούλη,
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αρχιτέκτονας Μηχανικός (1993).

Συνεργάστηκε με πολλές καταξιωμένες κατασκευαστικές εταιρείες σε μελέτες ιδιωτικών και δημοσίων έργων, διαγωνισμούς, επιβλέψεις & κατασκευές.

Έχει ειδίκευση στα μεταλλικά βιομηχανικά κτίρια, έχει μελετήσει και επιβλέψει μεγάλα βιομηχανικά έργα γνωστών εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Δείτε περισσότερα

FACILITY MANAGMENT

Δείτε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας